Vastgoed Nederland

365beheer

Voel je veilig in je eigen huis. Inbraak preventie TIPS.

Terug

publicatie datum : Dinsdag 19 Maart 2013 Om 08:03

Voel je veilig in je eigen huis. Inbraak preventie TIPS.

Wist u dat, er jaarlijks ruim 500.000 inbraken en diefstallen gepleegd worden in Nederland en liefst 300.000 pogingen tot inbraak in woningen worden gedaan. Dat betekent één op iedere twintig huizen.

De meeste inbraken worden gepleegd door gelegenheids-inbrekers die op een eenvoudige manier uw woning weten binnen te dringen. Een inbreker heeft maar enkele secondes nodig om binnen te komen. Deze gelegenheidsinbrekers zien al heel snel welke woning daarvoor in aanmerking komt en de plaats waar ze naar alle redelijkheid ongestoord kunnen werken, zonder de kans te lopen betrapt te worden. Erken het risico van inbraak en zorg op tijd voor een goede veilige woning.

Het is altijd een emotionele en beangstigde gebeurtenis als u moet constateren dat er in uw afwezigheid of tijdens uw nachtrust bij u is ingebroken. Een inbraak op zichzelf is al erg genoeg en de bijkomende ravage en de eventuele schade die wordt aangericht kan leiden tot slapeloze nachten. 

Deze gebeurtenis had ook voorkomen kunnen worden als u de nodige preventieve maatregelen had genomen. Ook u kan door preventieve veiligheidsmaatregelen de kans op inbraak van uw woning met 95% verlagen door keurmerk hang en sluitwerk aan te brengen zoals, scharnieren, dievenklauwen en bijzetsloten.

Op onze 365Facebook pagina hebben wij diverse tips geplaatst van het PolitieKeurmerk Veilig Wonen. Doe er uw voordeel mee!