Vastgoed Nederland

365beheer

123Vastgoedmanagement wordt 365Beheer

Terug

publicatie datum : Dinsdag 27 November 2012 Om 12:11

123Vastgoedmanagement wordt 365Beheer

Sinds de start van onze organisatie in maart 2009 hebben wij veel ontwikkelingen doorgemaakt en is onze dienstverlening geheel aangepast aan de wensen van onze verhuurders. Inmiddels bedienen wij meer dan 600 verhuurders door geheel Nederland met veel plezier en expertise.

Na jaren van dienst is het tijd voor een nieuwe uitstraling van ons merk. Daar hoort ook een nieuwe naam bij welke een van onze belangrijkste kernwaardes vertegenwoordigt. 365 Dagen per jaar zijn wij als beheerder voor onze verhuurders in de weer! Door deze re-branding willen we een heldere identiteit geven aan onze beheer dienstverlening en zullen wij in 2013 flink inzetten op vooruitstrevende tools om het onze huurders & verhuurders nog gemakkelijker te maken.

Een nieuwe naam met dezelfde persoonlijke service zoals u gewend bent. De bekende contactgegevens blijven uiteraard behouden en worden slechts aangevuld met onderstaande gegevens.

Met vestigingen door geheel Nederland bedienen wij de gehele verhuurmarkt. 365Beheer is een innovatieve beheerder welke mee beweegt met de wensen van onze opdrachtgevers. 

Wij bedanken u voor het gestelde vertrouwen in het verleden en zien een positieve toekomst tegemoet als zijnde uw regisseur in vastgoedbeheer.

T 088 - 123 5000

E info@365Beheer.nl

                                                             Like 365Beheer op Facebook, LinkedIn en Twitter